Lun mælken i en gryde (den må ikke koge, er den for varm ødelægger den gærets funktion). Tag af blusset.
Udblød gær i den lune mælk. Og dernæst smelt smørret i massen.
Bland de tørre ingredienser sammen i en anden skål (mel, sukker, salt, vanillestang)
Tilføj æggene i mælkemassen.
Bland begge masser sammen til en dej, ælt den igennem og stil til hævning i 30 min.
Imens de hæver hakkes chokoladen fint.
Lav derefter remoncen – bland sukker og marcipan (ælt med hænderne), tilføj nu blødt smør og pisk det sammen med en elpisker.
Rul den færdighævede dej tyndt ud til en firkant med en kagerulle. Skær dejen ud i 16 små firkanter.
Kom en stor teske remonce i midten af hver firkant og kom lidt hakket chokolade ovenpå.
Tag enderne ind og saml den på midten.
Vend siden med samlingerne nedad mod bagepapiret, så bollerne holder sig lukket.
Bag bollerne ved 180 grader i ca. 15 min.
Afkøl på en bagerist.