Go Back
+ servings

Quinoasalat med kylling

En skøn mættende salat
No ratings yet
Udskriv Pin
Ret: Salat
Keyword: feta, kylling, quinoa, salat
Samlet tid: 30 minutter
Antal: 4 personer

Ingredienser

  • 3 dl rød Quinoa
  • 6 dl vand
  • 450 g kyllingebryst
  • 6 skiver bacon
  • 200 g puck feta
  • 1 stk spidskål
  • 3 stk gulerødder
  • 8 stk blommetomater
  • 1 håndfuld frisk persille
  • 3 spsk. sesamolie du kan bruge en anden slags
  • 2 fed hvidløg
  • 2 tsk. sennep

Sådan gør du

  • Skyl 2 dl quinoa’en godt i en si og hæld i en gryde med 4 dl vand. Kog i 10 min og hæld vandet fra. Lad det gerne stå og trække i ca. 5 min.
  • Steg baconen på en tør pande. Når den er godt stegt og sprød, så tag den af og lig den på en tallerken med køkkenrulle (suge noget af fedtstoffet op).
  • Steg lidt smør på panden og steg kyllingebrysterne ved middelvarme. Drys med salat og peber.
  • Imens snittes spidskålen i små stykker.
  • Skræl gulerødderne og riv dem på et rivejern.
  • Skyl og skær tomaterne i halve.
  • Bland sesamolien, presset hvidløg og sennep sammen. Hæld over den afkølede quinoa.
  • Put spidskål, gulerod og tomater ned til quinoa’en.
  • Skær fetaen i små tern. Og put ned i skålen med de øvrige ingredienser.
  • Klip baconen i små stykker og bland deri.
  • Skær kyllingebrysterne ud og put ned til de øvrige ingredienser.
  • Server blandingen i en skål. Pynt med frisk persille.