Varm ovnen til 180 grader.
Smelt smør og chokolade i vandbad. Når massen er smeltet tages skålen af varmen.
Find en ny skål og bland her de tørre ingredienser sammen (kakaopulver, mel, sukker, bagepulver).
Bland de tørre ingredienser med den smeltede chokolademasse.
Når det er rørt godt sammen tilføjes æggene et efter et.
Beklæd en form med bagepapir og bag i ovnen i ca. 15 min (imens du tilbereder karameltoppingen).
Kom sukker, smør, fløde, honning og mel i en gryde v. middelvarme. Kog det kort op i 2-3 minutter, så melet kan jævne karamellen og tykne den – rør godt rundt, så det ikke brænder på.
Tag af varmen og bland de hakkede nødder i.
Tag brownien ud af ovnen efter 15 min, hæld den flydende karamel over og bag i yderligere 10 min.
Tag ud og afkøl. Er bedst dagen efter.
Servér evt. med tandstik og små skumfiduser.