Find en gryde og kom smør, vand og salt heri. Lad det koge op.
Når det koger tilsættes melet og bagepulver under konstant pisken. Det bliver nu en melklump.
Tag gryden af varmen og kom dejen i en røremaskine.
Tilsæt nu sukker og vanilleessens og pisk dejen godt.
Til slut tilsættes æggene ét ad gangen indtil det er godt inde i dejen. Til slut bliver dejen fast og skinnende lidt a la vandbakkelser.
Tag en sprøjtepose og kom en stjernetyl deri. Put dejen deri og stil på køl til du skal stege dem kort før servering (klargør evt. kanelsukker og chokoladesovs som beskrevet længere nede)
Ca. 20 minutter før servering, lunes 1,5 liter olie op i en gryde. Det skal være omkring 180 grader.
Sprøjt en lang strimmel dej ud af sprøjteposen ned i olien og klip af med en saks ved den ønskede længde.
Steg i ca. 4 min. og tag op med en hul si og lig på tallerken med køkkenrulle.
Rul dem kort efter i kanelsukker. Servér lune med chokoladesovs.