Go Back
+ servings

Friske vietnamesiske forårsruller

Super lækre forårsruller, som evt kan rulles af folk selv ved bordet
No ratings yet
Udskriv Pin
Ret: Hovedret
Keyword: forårsruller, kylling
Samlet tid: 30 minutter
Antal: 4 personer

Ingredienser

  • 16 stykker rispapir kan købes i de fleste store supermarkeder
  • 4 stk kyllingefileter eller andet kød eks. rejer, pulled pork eller and
  • Olie eller smør til stegning
  • 2 dl soya
  • 2 fed hvidløg
  • 1 stk rød frisk chili
  • 1/2 stk spidskål
  • 1 stk agurk
  • 1 bakke rødbedespirer
  • 2 stk avokado
  • Salt Peber

Sådan gør du

  • Steg kylingfileterne på en pande. Jeg stegte nogle med skind i 5 min på skind siden og derefter 12 min. v.200 grader i ovnen. Skær dem i mindre stykker, når de er afkølet lidt.
  • Skyl kålen og snit i tynde strimler.
  • Skyl rødbedespirer.
  • Skyl agurk og lav små aflange stave.
  • Skar avokadoen i små aflange stave.
  • Bland soya, 1 fed presset hvidløg og frisk rød chili finthakket sammen i en lille skål.
  • Find en skål og kom kold vand deri. Lig rispapiret i et ad gangen i et par minutter (til de bliver bløde) og fordel fyldet i midten (kål, kød, spirer, agurk, avokado), fold siderne ind og rul.
  • Del evt. rullerne i 2 og server med soyadip til.