Go Back
Udskriv
Recipe Image
Noter
–
+
servings
Knækbrød
Lækkert sprødt hjemmelavet knækbrød - perfekt snack, mellemmåltid eller til ostebord
No ratings yet
Udskriv
Pin
Ret:
Snack
Keyword:
knækbrød, mellemmåltid, ost, snack, tapas
Forb. tid:
5
minutter
Ovntid:
17
minutter
Samlet tid:
22
minutter
Antal:
30
stk
Ingredienser
2
dl
vand
1
dl
olie
1
dl
havregryn
1
dl
hørfrø
1
dl
solsikkekerner
1
dl
græskarkerner
3
dl
mel
1
tsk
salt
brug evt groft, hvis du godt kan lide at få en bid med tydelig salt smag
1
tsk
bagepulver
Sådan gør du
Tænd ovnen på 200 grader
Bland alle ingredienser i en skål
Del dejen ud på 2 bageplader med bagepapir.
Kom bagepapir over dejen og rul dejen tynd ovenpå bagepapiret med en køkkenrulle.
Forskær evt. tynde riller inden bagning (så er de nemmere at brække pænt over)
Bag v. 200 grader i 17 minutter til de er gyldne
Afkøl på rist og opbevar i lufttæt beholder
Noter
Opbevar dem i lufttæt beholder, så kan de holde sig i op til 2 uger.