Start med at tænde ovnen på 180 grader.
Tag kyllingebrysterne og skær den ind i siden midt på, uden at skære helt igennem (lidt ligesom hvis man skulle lave en sandwich og skære brødet op i den ene side, uden at skære helt igennem). Kom 1 spsk. smøreost ind i ‘lommen’ på kyllingen og vikl 3-4 skiver bacon om hvert stykke kylling.
Find et ildfast fad og dæk lige akkurat bunden med vand, krydr toppen med peber. Lig kyllingerne deri og kom i ovnen i ca. 20 minutter (afhængig af hvor tykke dine kyllingebryster er -tag evt. en ud og skær igennem, og sikr at den er gennemstegt)
Nu kan du lave tomatsalaten imens
Hak rødløget fint.
Find en lille skål og kom olie og balsamico deri. Dernæst kommers rødløgene deri.
Skyl tomaterne og halver dem. Placer i et fad.
Drys derefter rødløgene og marinaden over tomaterne.
Riv mozzarellaen i små stykker og fordel imellem tomaterne.
Krydr med salt og peber. Pynt til slut med frisk basilikum.