Go Back
+ servings

Hamburgerryg i ovn med sennep/honning marinade

En lækker saftigt hamburgerryg tilberedt i ovn
No ratings yet
Udskriv Pin
Ret: Hovedret
Keyword: hamburgerryg, honning, sennep, skinke, steg
Forb. tid: 10 minutter
Ovntid: 1 time 25 minutter
Samlet tid: 1 time 35 minutter
Antal: 6 personer

Ingredienser

  • 1200 g hamburgerryg
  • 2 spsk smør blødt

Marinade

  • 1 spsk honning
  • 1 spsk brun farin
  • 3 spsk sennep
  • 1 dl rasp

Sådan gør du

  • Tænd ovnen på 200 grader.
  • Smør den blanke side af noget staniol med smør (vær forsigtig så staniolet ikke knækker)
  • Tag skinken ud af køleskabet og fjern evt net/snor
  • Rids i fedtet med en skarp kniv (så kan marinaden hænge bedre fast).
  • Pak stegen ind i staniolet
  • Lig i et ildfast fad med en smule vand i bunden. Bag i ovnen 45 min.
  • Tag stegen ud og åbn folien op (fjern den evt eller lad den ligge- går hvad der er nemmest)
  • Bland ingredienserne til marinaden sammen og smør marinaden godt på med en silikone pensel eller en ske. Drys til slut med lidt rasp.
  • Bag færdig i ovnen ydeligere 30 min.
  • Lad den gerne hvile i ca 10 min inden den skæres ud.