Tænd ovnen på 175 grader
Kom nødderne på en bageplade med bagepapir og bag i ovnen i 7 min
Tag ud og afkøl
Hak nødderne helt fint i en minihakker
Kom æggehvider og 135 g flormelis i en skål og pisk det til en stiv marengs
Find en ny skål og bland de hakkede nødder, majsstivelse og 135 g flormelis sammen
Vend forsigtigt det hele sammen med marengsen ved hjælp af en dejskraber
Kom i en sprøjtepose med tyl
Fordel nøddemarengsen på en bageplade med bagepapir i lange rækker (se billede nederst) og drys evt med mandelflager
Bages i ovnen i ca 18-20 minutter
Køles helt af
Pisk fløden til skum, hak chokoladen og skær bananerne i skiver
Fordel flødeskummet, banan og chokolade og rul forsigtigt
Serveres helst samme dag- så den forbliver sprød
Pynt evt toppen med flødeskum (fra sprøjtepose med tyl), guldglimmer og chokolade