Go Back
+ servings

Galette med tomat og ricotta

En lækker ''åben tærte'' med tomat og ricotta
No ratings yet
Udskriv Pin
Ret: Hovedret
Keyword: galette, ricotta, tærte, tomat
Samlet tid: 30 minutter
Antal: 4 personer

Ingredienser

  • 1 pakke færdiglavet tærtedej
  • 3 spsk ricotta ost
  • 2 stk store tomater
  • 10-12 stk cherrytomater
  • 15 g pinjekerner
  • Frisk basilikum

Sådan gør du

  • Tænd ovnen på 180 grader
  • Rul tærtedejen ud på en bageplade med bagepapir
  • Smør dejen med ricotta på midten (lad kanterne være fri- se evt foto nedenfor)
  • Skær enderne af tomaterne og skær i tynde skiver. Placer på ricottaen
  • Bag midterst i ovnen i 20-30 min. Indtil den er gylden i kanterne
  • Rist pinjekernerne på en tør varm pande , til de tager farve
  • Server galetten med de ristede pinjekerner og den friske basilikum