Go Back
+ servings

Lynstegt spidskålssalat

En herlig sund og mættende salat, som passer til det meste
No ratings yet
Udskriv Pin
Ret: Salat
Keyword: dild, edamame, frugtssalat, kål, pinjekerner, spidskål
Samlet tid: 15 minutter
Antal: 4 personer

Ingredienser

  • 1 stk spidskål
  • 30 g pinjekerner
  • 1 dl optøede edamamebønner
  • Frisk dild
  • Citronsaft
  • Salt og peber
  • 1 spsk smør

Sådan gør du

  • Steg pinjekernerne på en tør pande til de tager farve (hold godt øje og drej rundt, så de ikke brænder på)
  • Skær spidskålen ud i tynde strimler og steg på en pande i smør, til den er faldet sammen, men stadig har bid
  • Drys kålen med salt, peber og citronsaft
  • Kom spidskålen på et fad og bland med edamamebønner, dild og pinjekerner