Go Back
+ servings

Majsfrikadeller

Skønne grøntsags frikadeller gerne lavet på friske majs
No ratings yet
Udskriv Pin
Ret: Tilbehør
Keyword: frikadeller, majs, majsfrikadeller
Samlet tid: 20 minutter
Antal: 8 stk

Ingredienser

  • 1 stk gulerod revet fint
  • 2 stk majskolber
  • 1 håndfuld frisk koriander alternativt persille, hk groft
  • 1 stk skalotteløg eller 1/2 alm., hk fint
  • 1 fed hvidløg presset
  • 1 tsk bagepulver
  • 1/2 dl hvedemel
  • 1/2 dl majsmel giver flot farve, men kan erstattes af alm mel
  • 1 tsk salt
  • 1/2 tsk peber
  • 2 stk æg
  • 2 spsk smør/olie til stegning

Sådan gør du

  • Skær de friske majskorn af majskolberne og kom i en skål sammen med gulerod, koriander, løg, hvidløg
  • Rør æggene ud i skålen og bland godt
  • Find en anden skål og bland mel, majsmel, bagepulver, salt og peber sammen
  • Vend melblandingen med det andet
  • Varm en pande op med lidt smør/olie og steg 4 frikadeller af gangen (en god spsk fuld) i 5-6 min.