Go Back
+ servings

Kammuslinger med mascarpone og hasselnødder

En skøn forret, som kan laves på under 30 min
No ratings yet
Udskriv Pin
Ret: Forret
Keyword: forret, kammuslinger, mascarpone
Samlet tid: 30 minutter
Antal: 4 personer

Ingredienser

  • 200 g mascarpone
  • 10 stk friske kammuslinger
  • 2 spsk smør
  • 1 spsk hasselnødder
  • 1 tsk citronsaft
  • Salt og sukker
  • Frisk dild
  • 1 tsk olie

Sådan gør du

  • Steg hasselnødderne i en ovn v 200 grader i 6 min, tag ud og afkøl og hak groft
  • Dup kammuslingerne tørre og drys med en smule salt og sukker på toppen (lad trække i ca. 15-20 min)
  • Varm en pande op til høj varme og kom olien på. Placer kammuslingerne og steg dem i 2 min til de er gyldne
  • Smør mascarpone ud på en tallerken imens
  • Skru ned til svag varme og vend muslingerne om. Kom smør, citron og nødder deri. Steg i 30-60 sek og øs den varme smør op over kammuslingerne
  • Tag kammuslingerne af, og steg til smøret er brunet
  • Anret kammuslinger på mascarpone, fordel smøret med nødderne
  • (Drys evt. med en smule salt)
  • Drys lidt frisk dild på