Udblød gæren i lunkent vand
Tilføj derefter sukker, salt og olie
Tilslut kommes melet i og dejen køres på røremaskine eller æltes i hånden i 10-15 min.
Form til en kugle, kom i en skål, dæk overfladen med en smule olie og dæk til med et viskestykke
Tænd ovnen på 220 grader
Lad hæve til dobbeltstørrelse (30-45 min)
Del dejen i 6 stykker og rul aflange og flade med en kagerulle
Kom 2 udrullede stykker dej pr bageplade
Kom pizzasovs på 4 stykker. Drys med rå oksekød (kom pølser på 2 af dem) og eller fordel frisk og revet mozzarella på dem
De sidste 2 smøres med 1 tsk pesto hver. Kom frisk og revet parmesan på.
Fold kanterne ind langs siderne og drej enderne et par gange (se fotos nedenfor)
Bages midterst i ovnen i ca. 15 min
Kan serveres med en tomatsalsa (små stykker tomat/agurk/ frisk basilikum). Pesto stykkerne pyntes med parmaskinke og rucola.