Go Back
+ servings

Asiatisk inspireret ''tøm køleskabet'' med ris

En dejlig nem ret, hvor du kan få brugt resterne i køleskabet
No ratings yet
Udskriv Pin
Ret: Hovedret
Køkken: Asiatisk
Keyword: hoisin, ris
Samlet tid: 25 minutter
Antal: 4 personer

Ingredienser

  • 400 g ris
  • Frisk basilikum eller koriander
  • 2 spsk olie
  • 3 stk skalotteløg eller 1 “alm”, hk fint
  • 4 fed hvidløg hk fint
  • 1 frisk rød chili eller 1 tsk chiliflager hk fint
  • 2 stk forårsløg hk groft
  • 1 håndfuld frisk spinat skyllet
  • 2 stk gulerødder revet groft
  • 500 g hk grisekød
  • 1 spsk fiskesauce
  • 2 spsk hoisinsauce
  • 2-3 spsk soya
  • Salt og peber

Sådan gør du

  • Sæt vand over til ris og kog efter anvisning
  • Kom olie i en pande og steg hvidløg, løg og chili et par minutter
  • Tilføj kødet og steg til det er færdigstegt
  • Kom fiskesauce, soyasovs og hoisinsauce på panden og efter 1-2 min tilføjes gulerødder, forårsløg og den friske spinat
  • Smag til med salt og peber
  • Hæld vandet fra risene og server dem med kødretten fra panden. Drys med frisk basilikum eller koriander