Smelt smør og mælk i en gryde ved svag/middel varme
Hæld i en røreskål (på røremaskine) og når den er lun udblødes gæren deri
Tilsæt nu æg, salt og sukker og bland sammen
Kom det meste af melet i (ca 3/4 dele) og ælt dejen gode. Tilsæt mere mel alt efter hvor fast dejen er
Ælt dejen i ca 5 min
Stil til hævning i skålen med et viskestykke i 1 time
Slå dejen ned og rul med en kagerulle ud til en stor firkant. Halver firkanten og del hver firkant i 3 rektangler. Rektanglerne skæres på skrå (se foto nedenfor)
Rul evt hver rektangel lidt fladere, placer pølsen i den bredeste ende og evt lidt ketchup
Rul og hæft enden i dejen
Placer på en bageplade med bagepapir med endefolden nedad (så den ikke kan “gå op” under bagning)
Tænd ovnen på 200 grader varmluft
Lad efterhæve under viskestykke i 10-15 min
Pensl med sammenpisket æg (eller evt mælk)
Bages midterst i ovnen i ca 15 min til de er gyldne
Afkøl på en rist
Spises indenfor er par dage ellers kan de med fordel fryses ned (for at undgå de bliver tørre)