Go Back
+ servings

Cremet bacon og tomat spaghetti

En dejlig nem hverdagsret
No ratings yet
Udskriv Pin
Ret: Hovedret
Keyword: bacon, spaghetti
Samlet tid: 30 minutter
Antal: 4 personer

Ingredienser

  • 400 g spaghetti
  • 1 pk bacon i skiver
  • 2 fed hvidløg hk fint
  • 1 stk løg hk fint
  • 2 stk store tomater skåret i små stykker
  • 2,5 dl piskefløde evt madlavningsfløde
  • 1 tsk italiensk krydderi alternativ 1/2 tsk oregano og 1/2 tsk basilikum
  • 1 dl friskrevet parmesan og evt lidt ekstra til servering
  • Salt og peber
  • Evt Frisk basilikum

Sådan gør du

  • Sæt letsaltet vand over til spaghetti og kog al dente (efter pakkens anvisning). Skyl evt kort under koldt vand, så de ikke klistrer sammen
  • Skær baconen i små stykker og steg dem sprøde på en varm tør pande, tag af og lad afdryppe på køkkenrulle
  • Brug baconfedtet til at stege løget i ca. 5 min
  • Tilføj hvidløg og tomat og steg ca 30 sek
  • Hæld fløde og italienske krydderi i, lad simre ved middelvarme i ca. 5 min . Smag til med salt og peber
  • Tag af varmen og vend den kogte spaghetti deri
  • Vend parmesanen deri
  • Server evt med frisk basilikum