Go Back
+ servings

Kylling og glasnudler i soyasovs

En dejlig frisk ret med asiatiske smage
5 fra 2 stemmer
Udskriv Pin
Ret: Hovedret
Køkken: Thailandsk
Keyword: asiatisk, glasnudler, kylling, soya
Samlet tid: 30 minutter
Antal: 4 personer
Kalorier: 514kcal

Ingredienser

  • 400 g kyllingebryst, skåret i tern
  • 400 g tørre tynde glasnudler
  • 2 spsk olivenolie
  • 4 fed hvidløg, hk fint
  • 2 stk rødløg, skåret i tynde både
  • 300 g pakchoi kan erstattes af forårsløg
  • 4 stk æg, pisket sammen

Marinade til kylling

  • 3 spsk almindelig soya
  • 3 spsk sesamolie
  • 1 tsk stødt peber

Sovs

  • 4 spsk almindelig soya
  • 2 spsk fiskesovs
  • 4 spsk mørk soya kan erstattes af hoisinsovs
  • 2 tsk brun farin kan erstattes af alm. sukker

Eddike dressing

  • 1 dl lys balsamico
  • 1 stk frisk rød chili, skåret i skiver

Sådan gør du

  • Kom kyllingen i en skål med marinaden
  • Kog vand i en elkedel og hæld over glasnudlerne i en skål og lad dem stå i 2-3 minutter. Hæld vandet fra og skyl med koldt vand kort (så undgår du at de klistrer helt sammen)
  • I en wok (eller gryde) tilsættes olie
  • Svits kort hvidløg i olien og tilføj derefter kylling og rødløg. Steg til kyllingen er tilberedt
  • Tilføj pak choi og steg yderligere 2 min. Imens blandes ingredienserne til sovsen sammen
  • Skrab tingene i wokken til side og hæld æggen deri, lad ægget stivne en smule og vend så rundt til det er stegt
  • Kom glasnudler og sovs i wokken og bland det hele rundt
  • Fordel i 4 tallerkener. Chili og eddike blandes over fordeles over retterne - så er der serveret

Noter

Kalorier er pr person

Nutrition

Calories: 514kcal