Varm en pande med olie op ved høj varme
Skru ned til middelvarme og svitse løg, hvidløg, forårsløg og kartoffel i ca. 10 min til kartoflerne er møre
Tilsæt oksekød og krydderier og steg til kødet er gennemstegt
Smag til med salt og peber og tag af varmen
Skær/klip filodejen ud i rektangler på ca. 30 x 10 cm
I en skål laves den melblanding, du skal bruge som ”lim”. Kom 1 dl mel i en skål med ca 3 spsk vand. Det skal blot være en tyk klistret masse der kan smøres ud
Placer oksekødsfyldet i den ende ene af filodejstykkerne (se evt. billeder nedenfor)
Smør siderne med melblandingen (jeg brugte min finger) og fold og pensl løbende til dejen er opbrugt
Lig med ‘foldeflap’ nedad på en bageplade med bagepapir
Pensl gerne med lidt olie
Bages i ovnen ved 200 grader i ca. 12-15 min til de er gyldne og sprøde