Pasta Alfredo med kylling – cremet, nem og uimodståelig
Er du på udkig efter en nem og lækker hverdagsret, som hele familien vil elske? Så er Pasta Alfredo med kylling et oplagt valg. En nem ret som kombinerer cremet flødesauce med saftig kylling og frisk pasta – en smagsoplevelse, der aldrig skuffer.
Denne opskrift på Pasta Alfredo med kylling er ikke bare nem at lave – den er også klar på under 30 minutter. Det gør den ideel til travle hverdage, hvor det gerne må være både hurtigt og lækkert. Du kan desuden nemt justere opskriften efter smag og tilføje f.eks. broccoli, spinat eller svampe for mere grønt.
Uanset om du laver den til en hyggelig middag, en hurtig hverdagsaften eller som gæstemad i weekenden, er denne kylling Alfredo opskrift både alsidig og velsmagende. Server retten med friskrevet parmesan og et drys persille for et lækkert, indbydende resultat.
Lad dig inspirere af denne klassiker og oplev, hvorfor Pasta Alfredo med kylling er blevet en favorit i køkkener verden over.

Ingredienser
- 400 g kyllingebryst
- 1/2 tsk hvidløgspulver
- 1/2 dl hvedemel
- salt og peber
- 500 g frisk pasta fettuccine
- smør til stegning
- evt. frisk basilikum til servering
Aldredo sovs
- 200 g philadelphia smøreost naturel gerne stået ude på køkkenbordet 10-15 min inden
- 2,5 dl piskefløde
- 0,75 dl vand
- 1 terning hønsebouillon
- 3 fed hvidløg hk fint
- 100 g parmesan revet fint
- 2 spsk smør
Sådan gør du
- Kog pastaen efter anvisningen på pakken (gem lidt af kogevandet inden det øvrige hældes fra)
- Find en skål frem og kom mel, 1/2 tsk salt, peber og hvidløgspulver deri. Rør godt sammen
- Vend kyllingen i melblandingen, så den er helt dækket
- I en sautépande med smør steges kyllingen 5-6 min pr side ved middelvarme (tid afhænger af tykkelsen, så test evt et stykke)
- I en mindre gryde smeltes smørret
- Tilsæt hvidløg og vent ca. 30 sekunder
- Nu tilsættes flødeost, fløde, vand og bouillon terning i sovsen. Røres godt sammen. Lad simre ved svag varme i ca. 5 min
- Kom nu parmesan i. Smag sovsen til med salt og peber.
- Kom kogevand i indtil du får en god konsistens på sovsen
- Vend pastaen med sovsen og server med skiver af kylling og evt. frisk basilikum



Seneste kommentarer