Stegt blomkål med parmesan, løg og persille er blevet min nye ‘go to’, når jeg skal lave hurtigt grønt tilbage. Kål er en billig grøntsag, som desuden er fiberrig og mættende. Udover at være nemt at lave, så smager det virkelig skønt og en god måde at få grøntsager på. De bløde løg bidrager med sødme og parmesan med salt og umami.
Du kan serverer den som tilbehør til storset alle retter. Serveringsidé De bedste kyllingefrikadeller med masser af smag og tortellini vendt i pesto.
Ingredienser
- Olie til stegning
- 1 stk blomkål
- 2 stk løg
- 1 fed hvidløg hakket
- 30 g friskrevet parmesan
- Frisk persille
Sådan gør du
- Skræl og halver løget og skær i tynde skiver
- Steg løgene i olie på en pande ved middelvarme
- Skær blomkål ud til små buketter
- Kom blomkål op til løget i panden sammen med hvidløg
- Steg i ca. 8-10 min (der skal stadig være bid i blomkålen)
- Tag af panden og drys med parmesan og persille
Seneste kommentarer