tortellini med skinke og fløde

Tortellini med skinke og fløde

image_pdfimage_print

Tortellini med skinke og fløde er vaskeægte comfort food og perfekt, hvis du er på udkig efter en nem pastaret. Hele retten kan laves på bare 15 min! Foruden de fyldte pastaer (tortellini) så indeholder retten en mild og cremet flødesovs med hvidløg og parmesan.

Det her en super børnevenlig pastaret, som de voksne også vil elske. Ikke mindst på grund af den lækre cremede flødesovs.

Tortellini med skinke og fløde – serveringsforslag

Pastaretten er en af de lidt fede (pga. piskefløden) så jeg vil anbefale at du serverer med gnavegrønt, bagte grøntsags eller en frisk salat til eks. salat med karamelliserede nødder og sprøde æbler

Tortellini med skinke og fløde

Tortellini med skinke og fløde

En super cremet og hurtig pastaret
No ratings yet
Udskriv Pin Anmeld
Ret: Hovedret
Keyword: børnevenlig, fløde, hurtig mad, pasta, skinke, tortellini
Samlet tid: 15 minutter
Antal: 4 personer

Ingredienser

  • 500 g tortellini med skinke og ost
  • 200 g skinke i skiver som skåret i tern/mindre stykker
  • 1 fed hvidløg hk fint
  • 4 dl piskefløde
  • 50 g parmesan
  • 2 stk æg
  • 1/2 dl kogevand
  • 2 tsk salt
  • Friskværnet peber
  • olie eller smør til stegning

Sådan gør du

  • Kog tortellinien i 2 min, hæld vandet fra MEN husk at gemme lidt kogevand til sovsen
  • I en skål piskes æg sammen med salt, peber, parmesan og kogevand
  • Kom fedtstof på en pande og svits hvidløg og skinke i ca. 1 min ved middelvarme
  • Tilsæt nu fløden, de kogte tortellini og æggemassen
  •  Vend det rundt over varmen (obs at ægget ikke koagulerer), men så ægget får sovsen til at tykne. Servér straks
Kan retten laves mindre fed?

Du kan vælge at bruge madlavningsfløde fremfor piskefløde, såfremt du ønsker at begrænse kalorierne i retten

Kan jeg bruge andet end skinke?

Ja, du kan eks. bruge hamburgerryg, serrano skinke eller bacon i tern

tortellini med skinke og fløde
Tortellini med skinke og fløde

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Vurdering af opskrift




*