Sprød tortilla med oksekød og smeltet cheddar

image_pdfimage_print

Sprød tortilla bagt på panden smager mega lækkert. Denne version blev med en rest oksekød (pulled oksespidsbryst) og smeltet cheddar. Du kan også lave den med krydret stegt oksekød, pulled chicken eller pulled pork.

Server med blandet salat, avokado, tomat og chilimayo.

taco med okse og smeltet cheddar

Sprød tortilla med oksekød og smeltet cheddar

No ratings yet
Udskriv Pin Anmeld
Ret: Hovedret
Keyword: Cheddar, gæstemad, hakket oksekød, salat, tortilla
Forb. tid: 20 minutter
Ovntid: 2 timer 30 minutter
Samlet tid: 2 timer 50 minutter
Antal: 8 personer

Ingredienser

Pulled oksekød

  • 2 kg oksespidsbryst
  • salt og peber
  • 3 dl rødvin
  • 1 stk løg skåret i kvarte
  • 2 stk gulerødder skåret i tykke skiver
  • 150 g barbequesovs

Øvrigt

  • 200 g revet cheddar
  • olie
  • 24 stk små tortilla
  • 3 stk avokado skåret i tynde skiver
  • 300 g cherrytomater skåret i små tern
  • 1 stk rødløg skåret i små tern
  • frisk koriander
  • chilimayo
  • 1 stk lime

Sådan gør du

Pulled oksekød

  • Tænd ovnen på 165 grader varmluft
  •  Dup kødet tørt med køkkenrulle, krydr med salt og peber
  • Brun kødet af på en pande med olie og kom i et fad med låg (eks. stegeso)
  • Hæld rødvin deri sammen med løg og gulerødder
  • Steg i ovnen i ca. 2,5 time. Tag ud og riv fra hinanden. med 2 gafler
  • Bland kødet med barbeque

Øvrigt

  • Bland tomaterne i en skål med rødløg, limesaft og frisk koriander
  • Pensl den ene side af tortillaen med olie
  • På den ene halvdel kommes revet cheddar og herefter pulled oksekød på
  • Fold tortillaen sammen på midten
  • Steg på en varm pande med lidt olie på begge sider til osten er smeltet og tortillaen er gylden
  • Server på et fad og sammen med tomatsalsa, avokado, frisk koriander, limebåde og chilimayo
taco med okse og smeltet cheddar

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Vurdering af opskrift




*