Sprød tortilla bagt på panden smager mega lækkert. Denne version blev med en rest oksekød (pulled oksespidsbryst) og smeltet cheddar. Du kan også lave den med krydret stegt oksekød, pulled chicken eller pulled pork.
Server med blandet salat, avokado, tomat og chilimayo.
Ingredienser
Pulled oksekød
- 2 kg oksespidsbryst
- salt og peber
- 3 dl rødvin
- 1 stk løg skåret i kvarte
- 2 stk gulerødder skåret i tykke skiver
- 150 g barbequesovs
Øvrigt
- 200 g revet cheddar
- olie
- 24 stk små tortilla
- 3 stk avokado skåret i tynde skiver
- 300 g cherrytomater skåret i små tern
- 1 stk rødløg skåret i små tern
- frisk koriander
- chilimayo
- 1 stk lime
Sådan gør du
Pulled oksekød
- Tænd ovnen på 165 grader varmluft
- Dup kødet tørt med køkkenrulle, krydr med salt og peber
- Brun kødet af på en pande med olie og kom i et fad med låg (eks. stegeso)
- Hæld rødvin deri sammen med løg og gulerødder
- Steg i ovnen i ca. 2,5 time. Tag ud og riv fra hinanden. med 2 gafler
- Bland kødet med barbeque
Øvrigt
- Bland tomaterne i en skål med rødløg, limesaft og frisk koriander
- Pensl den ene side af tortillaen med olie
- På den ene halvdel kommes revet cheddar og herefter pulled oksekød på
- Fold tortillaen sammen på midten
- Steg på en varm pande med lidt olie på begge sider til osten er smeltet og tortillaen er gylden
- Server på et fad og sammen med tomatsalsa, avokado, frisk koriander, limebåde og chilimayo
Seneste kommentarer