knuste sprøde kartofler med cheddar

Sprøde knuste kartofler med cheddar

image_pdfimage_print

En virkelig nem og lækker form for tilbehør. Når du knuser dem og bager dem, bliver kartoflerne super sprøde udenpå. Osten kan undlades med bidrager med smag. Kan også pensles med eks. hvidløgssmør.

knuste sprøde kartofler med cheddar

Sprøde knuste kartofler med cheddar

Nemt og lækkert tilbehør
No ratings yet
Udskriv Pin Anmeld
Ret: Tilbehør
Keyword: Cheddar, kartofler, tilbehør
Forb. tid: 10 minutter
Tilb. tid: 20 minutter
Bagetid: 20 minutter
Samlet tid: 50 minutter
Antal: 4 personer

Ingredienser

  • 16 stk små kartofler
  • olie
  • salt
  • 100 g revet cheddar

Sådan gør du

  • Skrub kartoflerne. Kog dem i saltet vand i ca. 20 min. Hæld vandet fra og dup dem tørre.
  • Tænd ovnen på 180 grader varmluft
  • Kom dem på en bageplade med bagepapir
  • Kom et lille stykke mellemlægspapir/bagepapir ovenpå en kartoffel og mas den flad med et glas 
  • Pensl med olie, krydr med salt og drys den revede ost over
  • Bages i ca. 20 min til gyldne og sprøde 
knuste sprøde kartofler med cheddar
knuste sprøde kartofler med cheddar

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Vurdering af opskrift




*