Pølsegryde med ris

image_pdfimage_print

Mine drenge er glade for at spise pasta med pølser, hvilket har fået mig til at eksperimentere med lignende opskrifter. Denne ret minder lidt om koteletter i fad, men er blot lavet med pølser og i en gryde. En dejlig nem hverdagsret, som er børnevenlig. Kan serveres med pasta, ris eller kartoffelmos.

Pølsegryde med ris

En dejlig børnevenlig aftensmad
No ratings yet
Udskriv Pin Anmeld
Ret: Hovedret
Keyword: pølser, ris
Samlet tid: 20 minutter
Antal: 4 personer

Ingredienser

  • 6 stk pølser
  • olie
  • 1 stk løg hk fint
  • 2 fed hvidløg hk fint
  • 1 stk rød peberfrugt skåret i tern
  • 2 stk sød paprika
  • 2 spsk tomatpuré
  • 2 ds hakket tomat 400 g/dåse
  • 1 terning oksebouillon
  • 2,5 dl madlavningsfløde
  • salt og peber
  • ris
  • evt. purløg

Sådan gør du

  • Kog ris efter anvisningen.
  • I en sautépande steges løg i olie i 3-4 min.
  • Kom pølseskiver, hvidløg, paprika og peberfrugt i.
  • Efter et par min kommes tomatpure, ds tomat, fløde og bouillon.
  • Smag til med salt og peber og lad simre ca. 10 min.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Vurdering af opskrift




*