Mine drenge er glade for at spise pasta med pølser, hvilket har fået mig til at eksperimentere med lignende opskrifter. Denne ret minder lidt om koteletter i fad, men er blot lavet med pølser og i en gryde. En dejlig nem hverdagsret, som er børnevenlig. Kan serveres med pasta, ris eller kartoffelmos.
Ingredienser
- 6 stk pølser
- olie
- 1 stk løg hk fint
- 2 fed hvidløg hk fint
- 1 stk rød peberfrugt skåret i tern
- 2 stk sød paprika
- 2 spsk tomatpuré
- 2 ds hakket tomat 400 g/dåse
- 1 terning oksebouillon
- 2,5 dl madlavningsfløde
- salt og peber
- ris
- evt. purløg
Sådan gør du
- Kog ris efter anvisningen.
- I en sautépande steges løg i olie i 3-4 min.
- Kom pølseskiver, hvidløg, paprika og peberfrugt i.
- Efter et par min kommes tomatpure, ds tomat, fløde og bouillon.
- Smag til med salt og peber og lad simre ca. 10 min.
Seneste kommentarer