‘Marry me’ pastaret med kødboller

Marry me ret med kødboller

Jeg har lavet mig eget børnevenlige take på det virale ‘Marry me’ pastaret. Den laves ofte med kyllingebryst, men jeg har lavet denne med kødboller i stedet for. Det er en lækker og smagfuld ret, som kan serveres med både ris, pasta eller kartoffelmos.

Kan evt. serveres med gnavegrønt eller en frisk salat.


‘Marry me’ pastaret med kødboller

En virkelig lækker ret til både hverdag og gæster

Kødboller

  • 400 g hakket grisekød
  • 2 stk æg
  • 2 fed hvidløg (hk fint )
  • 1 stk løg (hk fint )
  • 25 g panko
  • 50 g revet parmesan
  • 1 tsk løgpulver
  • 1 tsk salt
  • 1/2 tsk peber
  • 1 tsk paprika

Øvrige

  • olie til stegning
  • 2 fed hvidløg (hk fint )
  • 1 stk løg (hk fint )
  • 1 spsk italiensk krydderi (alternativt mix af basilikum og oregano)
  • 20 stk soltørrede tomater (hk groft )
  • 1 dl hvidvin
  • 2 dl hønsebouillon
  • 2,5 dl piskefløde
  • 500 g pasta (alternativt ris eller kartoffelmos )
  • evt. kulør
  • evt. frisk basilikum
  1. Bland ingredienserne til kødboller sammen i en skål og lad farsen hvile i ca. 10-15 min.

  2. Kog pastaen efter anvisningen

  3. Form farsen til små kødboller og steg dem i olie på en pande til de er gennemstegte. Tag op

  4. På samme pande kommes olie på og løget svitses et par minutter ved middelvarme

  5. Kom nu krydderier, hvidløg, soltørret tomat og vin på panden. Lad simre ca. 2 min

  6. Tilsæt bouillon og fløde og lad simre ca. 5 min

  7. Kom kødbollerne tilbage i sovsen og server med pasta

Hovedret
kartoffelmos, kødboller, marry me, pasta, ris, sovs


Marry me ret med kødboller
Marry me ret med kødboller 4