Når jeg laver suppe, som mine børn kan lide, så er de ofte lidt milde i smagen. Denne suppe er ingen undtagelse. Den er skøn fordi der også er bid fra kylling, pasta og broccoli. Så den mætter også godt i sig selv, men kan alternativt også serveres med brød til.

Ingredienser
- Olie
- 1 stk løg hk fint
- 3 stk gulerødder skrællet og skåret i små tern
- 3 fed hvidløg hk fint
- 2 tsk sød paprika
- 2 tsk oregano
- 2 spsk hvedemel
- 2 stk hønsebouillon terninger
- 400 g kyllingebryst
- 1/2 stk broccoli
- 1,2 liter vand
- 2,5 dl fløde
- 80 g revet cheddar
- salt og peber
- 300 g pasta
Sådan gør du
- Kog kyllingebrysterne i kogende vand i ca. 10 min til gennemstegt, tag op af vandet og trevl fra hinanden med gafler
- Kog pastaen efter anvisning på pakken og si væsken fra
- Svits løg og gulerødder et par min i en gryde med olie
- Tilsæt paprika og oregano, svits kort
- Tilsæt mel og hønsebouillon, svits et par min
- Tilsæt vandet og lad koge op
- Tilsæt broccolien og fløde og lad småsimre ca 5 min
- Kom cheddar og kylling i. Smag til med salt og peber
Seneste kommentarer