Kartoffel- og halloumi røsti

image_pdfimage_print

Denne lækre sag minder lidt om smagen på en tærtebund. Den er dejlig sprød og får en god salt smag fra halloumien. Du kan spise den som tilbehør eller som måltid med bl.a. frisk salat og røget laks på.

Kartoffel- og halloumi røsti

En virkelig nem og lækker ret
No ratings yet
Udskriv Pin Anmeld
Ret: Hovedret
Keyword: aftensmad, frokost, frosting, halloumi, tilbehør
Forb. tid: 15 minutter
Ovntid: 40 minutter
Samlet tid: 55 minutter
Antal: 2 personer

Ingredienser

  • 200 g kartoffel
  • 100 g halloumi
  • 85 g hvedemel
  • 3/4 dl vand
  • 1 spsk olie
  • 3 stilke frisk oregano eller timian
  • evt. flagesalt

Sådan gør du

  • Tænd ovnen på 180 grader varmluft
  • Skræl og riv kartoferne på et rivejern og kom i en skål med koldt vand (så kommer lidt af stivelsen fra kartoflerne ud)
  • Hæld vandet fri og vrid kartoflerne godt fri for væde i viskestykke eller via en sigte
  • Riv halloumi groft på et rivejern og kom i en skål med kartofler og de øvrige ingredienser deri
  • Kom i et ildfast fad og bag i ovnen i ca. 40 min til den er gylden og sprød

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Vurdering af opskrift




*