Anna Pauls mors pastaret 3

Anna Pauls mors pastaret

image_pdfimage_print

Denne her pastaret er gået viralt på sociale medier, så nu har jeg også testet den af. Jeg er generelt vild med simple retter, der kan laves på under 30 min og det kan denne pastaret. Derudover kan man selv ”byggen den op” på tallerkenen, hvilket også gør den super børnevenlig.

En stor anbefaling herfra. Og den dressing der! Wow den er god, vil også være skøn til sommersalater og dip.

Anna Pauls mors pastaret 3

Anna Pauls mors pastaret

Skøn pastaret som er klar på kun 20 min
No ratings yet
Udskriv Pin Anmeld
Ret: Hovedret
Keyword: dressing, hurtig mad, pasta
Samlet tid: 20 minutter
Antal: 4 personer

Ingredienser

  • 500 g hk oksekød
  • 1 tsk løg hk fint
  • 1 fed hvidløg hk fint
  • 500 g pasta skruer eller lignende
  • 200 g cherrytomater halveret
  • Frisk persille
  • Salt og peber

Krydret smør

  • 50 g smør
  • 2 spsk sød paprika
  • 1 spsk karry

Dressing

  • 2,5 dl creme fraiche 9 eller 18 %
  • 2 fed hvidløg hk fint
  • 1 tsk honning
  • 1 spsk citronsaft
  • 1 håndfuld friskhakket persille
  • salt og peber

Sådan gør du

  • Kog pastaen efter anvisningen på pakken 
  • Bland ingredienserne til dressingen sammen og stil på køl indtil servering
  • Smelt smørret i en lille gryde og tilsæt 1 spsk paprika og 1 spsk karry. Lad det svitse 30-60 sek og tag af varmen
  • I en pande steges løg i olie et par minutter. Tilsæt herefter hvidløg og hk oksekød og steg til kødet er gennemstegt. Smag til med salt og peber.
  • Kom 1 spsk paprika og 1/2 dl vand ned til kødet og lad simre indtil væsken er fordampet (dette punkt kan undlades, hvis du ikke ønsker krydret kød)
  • Server med pasta nederst, så kød, creme fraiche dressing, tomater, persille og den krydrede smeltede smør
Anna Pauls mors pastaret 3

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Vurdering af opskrift




*