Her får du en simpel og lækker ret med bl.a. kylling, cashewnødder og hoisinsauce.
Jeg elsker den slags mad, som er propfyldt med smag og grøntsager. Kan både serveres med ris eller ægnudler.
Ingredienser
Kylling
- 450 g kyllingebryst skåret i tern
- 1 stk æggehvide
- 1 tsk salt
- 2 spsk majsstivelse
Sovs
- 4 spsk soya
- 1 dl hoisinsauce
- 1 spsk eddike (æblecider eddike/lagereddike)
- 1 spsk sukker
- 2 spsk vand
- 2 spsk majsstivelse
Øvrige
- Olie
- 400 g ris
- 3 stk peberfrugt gerne forskellige farver, skåret i grove tern
- 3 stk forårsløg skåret i mindre skiver
- 1 stk frisk rød chili delt i 3-4 stykker
- 1 stk løg skåret i både
- 1 cm ingefær skrællet og hk fint
- 2 fed hvidløg hk fint
- 1 håndfuld salte cashewnødder
- evt. frisk koriander
Sådan gør du
- I en skål vendes kylling ammen med de øvrige ingredienser under punktet 'kylling'' skålen. Lad trække i min. 10 min og steg gylden på en varm pande med olie. Tag af varmen.
- Ingredienserne til sovsen piskes sammen i en skål
- I en panden med olie svitses hvidløg, ingefær og chili. Kom grøntsagerne i og efter nogle minutter tilsættes sovsen.
- Kom nødder i og server m. ris og evt. koriander
Seneste kommentarer