En virkelig lækker suppe som primært består af grøntsager der bliver bagt i ovnen inden de blendes. Jeg serverede creme fraiche, hjemmelavede brødcroutoner og rejer til. Kan nemt laves i en vegansk/vegetarisk version også.
Undlader du rejerne er det også virkelig en nem og budgetvenlig aftensmad.

Ingredienser
- 4 stk store squash (1600 g i alt) skåret i grove tern
- 3 stk skalotteløg skrællet og skåret i store både
- 1 helt hvidløg (med alle fed i) toppen skåret af
- frisk timian
- Olie
- 1,4 liter hønsebouillon
- salt og peber
- 1 dl creme fraiche 18%
- 20 stk wanamirejer stegt i olie på panden
- evt. brødcroutoner til servering
Sådan gør du
- Tænd ovnen på 190 grader varmluft
- Kom squash tern, løg, hvidløg, timian og olie i et fad. Bag blødt i ovnen i ca. 45 min
- Fjern timiankvisten. Kom det øvrige i en blender og mas de bløde hvidløg ud af fedene. Hæld bouillon i og blend
- Tilsæt creme fraiche og blend igen. Smag til med salt og peber.
- Server gerne med rejer, creme fraiche og brødcroutoner





Hej, jeg vil bare høre om om den cremede squashsuppe serveres kold, det lyder nemlig som et godt alternativ til agurkesuppe og andre kolde supper???
Hej Jytte
Personligt er jeg mest til varme supper, men jeg tænker sagtens at du kan servere den kold/ Josephine