Det her er en virkelig lækker måde at lave spidskål på. Desuden er det en meget simpel ret og du kan gøre den endnu mere simpel, hvis du køber din pesto. Men har du tid, så vil jeg klart anbefale dig at lave din egen – det smager virkelig godt.
Stegt spidskål med pesto og burrata
Super lækkert tilbehør med spidskål
Udskriv
Pin
Anmeld
Antal: 4 personer
Ingredienser
- 2 stk spidskål
- Smør på spray eller olie
- Salt og peber
- 30 g salte mandler
- 2 stk burrata minder om mozzarella ost, men er mere flydende i midten
Pesto
- 1 håndfuld frisk basilikum
- 1 (lille) fed hvidløg
- 100 g parmesan skåret i mindre tern
- 2 dl solsikkeolie
- 30 g ristede pinjekerner
- evt. citronsaft
- Salt
Sådan gør du
- Halver spidskålene, spray med smør og drys med salt og peber
- Grilles på begge sider, til den er mør (grillpande kan også bruges)
- Kom alle ingredienser til pesto i en minihakker og blend godt sammen. Smag evt til med citronsaft og salt
- Anret kålen med 1/2 burrata, pesto samt salte mandler på toppen
Seneste kommentarer