De her æggemuffins smager lækkert og kan bruges til morgenmad, brunch eller kolde i madpakken. Du skal kun bruge få ingredienser og de er nemme at bikse sammen. Du kan sagtens tilføje noget grønt eks. spinat, peberfrugt, løg eller lign.
Ingredienser
- 8 stk æg
- 1/2 dl hytteost
- 100 g bacon i tern
- salt og peber
- evt. frisk persille
Sådan gør du
- Rist baconternene sprøde på en pande ogg lad det dryppe af
- Pisk æg, hytteost, salt og peber sammen i en skål
- Hæld æggemassen i muffinforme (fyld dem ca. 2/3 dele op)
- Fordel baconen deri
- Drys evt. med frisk åersille
Hej Madmusen aka Josephine😊
Jeg kan ikke se hvor mange grader ovnen skal stå på? Og drysser du persillen på før de bages?
De bedste vinterhilsner
Helene
180 grader varmluft 😉 drysser bagefter.
Vh Josephine
Hej Josefine
Hvordan undgår du brænder fast i formen, så den stadig er hel og pæn når den tages ud?
Hilsen Lea
Hej Lea
Jeg bruger bare lidt olie til at smøre med.
vh Josephine