De her små kylling bidder med hvidløgssmør smager super skønt. Server dem i pita eller med en salat og kartofler til. Hvis ikke du har en airfryer, så kan du også lave dem i ovnen (de skal nok have ca. 5 min længere).
Ingredienser
- 2 stk kyllingebryster ca. 400 g
- 1 dl hvedemel
- 1 dl pankorasp
- 2 stk æg sammenpisket
- Smør eller olie på spray
- 50 g smør
- 1 lille fed hvidløg hk fint
- 2 spsk friskhakket persille
- Salt og peber
Sådan gør du
- Skær kyllingen ud i små stykker og krydr med salt og peber
- Nu skal kyllingen paneres. Vend først i mel, derefter æg og til slut i panko rasp
- Spray med smør eller olie og bag 15 min v. 190 grader i airfryer, vend rundt når de er halvvejs færdige
- Imens smeltet smørret og blandes med hvidløg og persille
- Tag kyllingen ud, hæld hvidløgssmørret over og server
Kan kyllingen laves i ovnen?
Du kan sagtens lave kyllingen i ovnen. Den skal have 20 minutter ved 190 grader varmluft.
Seneste kommentarer