Avokado knækbrød

avokado knækbrød

De her knækbrød med avokado er helt perfekt til madpakken eller som eftermiddagssnack. De er fyldt med sunde fedtstoffer fra avokado og frø/kerner. De indeholder også fibre og mætter derfor godt.

De er mega nemme at lave. Det hele skal blot vendes kort sammen i en skål, spredes ud på en bageplade og så en tur i ovnen.

Holdbarhed ca. 1 uge.


Avokado knækbrød

Perfekt til madpakken, som snack og mellemmåltid

  • 1 stk avokado (most godt (eller blendet))
  • 150 g hvedemel
  • 120 g græskarkerner
  • 60 g solsikkekerner
  • 60 g sesamfrø
  • 1 tsk bagepulver
  • 1 tsk citronsaft
  • 1/2 tsk hvidløgspulver
  • 1/2 tsk salt
  • 2 spsk raps- eller solsikkeolie
  • 1-2 spsk vand
  • evt. 1 tsk timian
  1. Tænd ovnen på 160 grader varmluft

  2. Alle ingredienser pånær vand kommes i en skål og blandes rundt. Virker dejen tør så tilsæt 1-2 spsk vand til dejen er sammenhængende

  3. Kom dejen på en bageplade med bagepapir. Kom et stykke bagepapir ovenpå også og rul nu dejen flad med en kagerulle – til dejen er rullet helt flad på hele pladen

  4. Skær ud med en kniv i den størrelse du ønsker knækbrødet

  5. Bages i ovnen i 30 min

  6. Afkøl og knæk forsigtigt fra hinanden. Opbevar i lukket beholder/pose.

Snack
avokado, knækbrød, madpakke, mellemmåltid, snack


avokado knækbrød madpakke
avokado knækbrød