Squashrulle med laks og flødeost
Det er sæson for squash og det her er en skøn måde at få dem brugt på. Rullerne er super nemme at lave og kræver kun få ingredienser. Hvis du ikke er til fisk, så kan du også bruge skinke eller puller pork/chicken. Spis dem til aftensmad med en god salat og flute eller brug som en lækker forret. Rullerne kan laves i god tid (evn dagen før) og blot skæres ud før servering.
Squashruller med laks og flødeost
Nemme ruller, som kan bruges til aftensmad eller forret
- 500 g squash (revet groft)
- 1 tsk salt
- 40 g parmesan (revet fint )
- 5 stk æg
- 200 g røget laks i skiver
- 200 g flødeost, naturel
- Evt. frisk persille
-
Tænd ovnen på 200 grader varmluft
-
Drys salten over squash og vrid fri for væske
-
I en skål blandes squash, æg og parmesan
-
Fordel i en bageplade med bagepapir (så den fylder hele pladen)
-
Drys evt med lidt frisk persille
-
Bag I ovnen i ca. 13 min til den er gylden. Tag ud og afkøl
-
Kom bagepapir på toppen af squash'pandekagen' og stil en anden bradepande ovenpå – vend nu det hele rundt. Herefter kan du langsomt hive bagepapiret løs fra bunden
-
Smør flødeosten ud på hele bunden og fordel derefter laks
-
Rul rullen godt sammen, pak ind i bagepapiret og stil på køl
-
Skær ud når den er afkølet og kort inden servering
Kan laves dagen før. Opbevares på køl og skæres ud kort før servering.