Ost og skinke hapser
De her hapsere er super nemme at lave. De er lavet med butterdej, ost og skinke, så det er få ingredienser du skal bruge. De smager bedst nybagte da de der er super sprøde. Gemmer du dem og eks. tager med i madpakken, vil butterdejen falde mere sammen og blive mere kompakt i det (men de smager stadig forrygende).
Er du mere lækkersulten, så byt ost og skinke ud med mørk chokolade og banan.
Ost og skinke hapsere
En lækker snack, mellemmåltid eller til madpakken
- 1 rulle butterdej
- 6 store stykker skinke
- 6 skiver emmenthaler ost
- 40 g revet ost
- 1 stk æg (til pensling)
-
Tænd ovnen på 190 grader varmluft
-
Skær butterdejen ud i 6 aflange stykker
-
Placer nu skinke, emmenthaler og revet ost
-
Rul hvert stykke sammen og pensl med æg
-
Bages i ovnen i ca. 10 min – til gyldne og færdigbagte