Kryddersmør

Kryddersmør med persille og estragon

image_pdfimage_print

Denne her kryddersmør kan bruges til en masse forskellige retter og så er den bare smuk med den grønne farve.

Server den til bage kartofler, majskolber, en bøf, flute eller lignende. Skønt tilbehør til sommer- og grillmad.

Du kan nemt bytte krydderurterne ud med andre favoritter eks. basilikum, kørvel mm. Derudover kan du også tilføje hvidløg, chili, citronskal og lignende og dermed lave forskellige smage.

Kryddersmør

Kryddersmør med persille og estragon

Perfekt tilbehør til bagekartofler, flute, majskolber mm.
No ratings yet
Udskriv Pin Anmeld
Ret: Tilbehør
Keyword: bagekartofler, estragon, grillmad, kryddersmør, majskolber, persille, smør, sommer
Forb. tid: 10 minutter
Køletid: 2 timer
Samlet tid: 2 timer 10 minutter
Antal: 12 personer

Ingredienser

  • 200 g smør, blød ved stuetemperatur fast (eks. Lurpak)
  • 1 stor håndfuld frisk bredbladet persille skyllet og duppet tør
  • 1 lille håndfuld frisk estragon skyllet og duppet tør
  • 1 tsk flagesalt

Sådan gør du

  • Kom alle ingredienserne i en minihakker og blend godt sammen
  • Kom smørret på et stykke husholdningsfilm og rul til en tyk pølse, drej enderne med film
  • Stil i køleskabet i min. 2 timer
  • Kan skæres ud i store skiver og serveres på små skåle/tallerkner

Noter

Du kan tilføje hvidløg og citronskal i denne udgave. Derudover kan du ændre på krydderurterne, tilføje chili og lign. 
Kryddersmør

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Vurdering af opskrift




*