Chili cheese tops
Hvis du er en af dem, der lige bestiller en pose med Chili cheese tops med, når du er på McDonalds – så er denne opskrift noget for dig. For du kan nemt lave de lækre sprøde ostesnacks derhjemme og forkæle familien.
Du kan justerer jalapenos mængden alt efter hvor stærke du ønsker dem. Ellers er det bare at nyde en sprød ostekugle, der smager af en mere.
Chili cheese tops
En lækker sprød snack fyldt med smeltet ost og spice
- 1 liter solsikkeolie til panering
- 100 g philadelphia
- 200 g revet mozzarella
- 50 g revet cheddar
- 1 spsk jalapenos (hk fint)
- 2 stk æg (sammenpisket)
- 2 dl hvedemel
- 2 dl pankorasp
- Salt og peber
-
I en skål røres philadelphia, mozzarella, cheddar og jalapenos sammen. Smag til med salt og peber
-
Stil ostebladingen på køl i 15 min.
-
Varm olien langsomt op i en lille gryde
-
Form ca. 14 kugler af den kolde ostenblanding
-
Tril kuglerne i mel, æg og tilslut rasp
-
Steges gyldne i den varme olie (tip: test om olien er varm nok med 1 kugle først)
-
Dyp af på køkkenrulle og server straks