Er du vild med kyllingenuggets, så skulle du prøve at lave dine egne. Med denne opskrift får du de lækreste og super sprøde nuggets. Jeg kan bedst lide at stege mine i fedstof på panden, men skal du spare på kalorierne, så kan du også bage dem i ovnen ved 180 grader i ca. 12-15 min (sprøjt dem evt. med en anelse olie) eller i en airfryer.
Jeg serverede dem med en grønkålssalat, kogte pasta og en lækker dip (pesto, haydari, aioli, chilisovs eller lign.)

De sprødeste kyllingenuggets
Lav dine egne lækre nuggets, som slår take away versionen
Udskriv
Pin
Anmeld
Antal: 4 personer
Ingredienser
- 2 stk kyllingebryster (ca. 400 g)
- 2 stk æg pisket sammen
- 1,5 dl mel
- 1 tsk salt
- 1/2 tsk peber
- 75 g tortilla/nachos chips
- 1 dl rasp
- Fedtstof til stegning
Sådan gør du
- Skær kyllingebrysterne ud i tynde skiver (ca. 0,5 cm i tykkelsen)
- Gør klar til panering
- Pisk æggene sammen i en skål
- I en tallerken blandes mel, salt og peber sammen
- Kom chipsene i en frysepose og knus dem med en ske eller hånden, så stykkerne er rimelig små (men det er fint der er nogle lidt større flader også). Bland chipsene med raspen og kom i en tallerken
- Dyp nu kyllingestykkerne rundt i melet, dernæst æg og til slut rasp/chips blandingen
- Steg i fedtstof på en pande ved middelvarme i ca. 2 min pr side.

Seneste kommentarer