En simpel pastaret uden kød, men med masser af smag. Den er kendetegnet ved at indeholde chili, men af hensyn til børnene – drysses chili på ved servering. Den er ikke særlig dyr i ingredienser og fyldt med grøntsager. Sovsen med grøntsagerne bliver blendet, så de mindste kan også være med.
Pasta arrabiata
En simpel pastaret fyldt med grøntsager og smag
Udskriv
Pin
Anmeld
Antal: 4 personer
Ingredienser
- 1 stk løg hakket fint
- 2 stængler bladselleri hk fint
- 4 fed hvidløg hele uden skræl
- 3 spsk olie
- 2 ds hakket tomat uden tilsatte krydderier
- 500 g pasta Penne, skruer, spaghetti eller lign
- 100 g revet parmesan
- Evt frisk basilikum til servering
- Evt 1 tsk mørk balsamico kan sagtens undlades, hvis du ikke har det stående
- Chiliflager til servering
- Salt og peber
Sådan gør du
- I en middelvarme pande med olie steges bladselleri, løg og hvidløg i ca 10 min.
- Sær imens vand over til pasta og kog efter anvisningen
- I en minihakker blendes grøntsagerne fra panden med dåse tomaterne
- Hæld tilbage på panden og lad simre i ca. 20-30 min.
- Smag til med salt, peber og evt balsamico
- Vend den kogte pasta i sovsen
- Server med chiliflager og parmesan (evt basilikum)
Virkelig lækkert ret. Jeg tilføjede også noget gulerødder til grøntsagerne men ellers følget opskriften. Næste gang vil også tilføje noget champignon. Tror den er blevet en favorit i huset
Tusind tak, det er jeg glad for at du synes. God idé med tilføjelse af endnu flere grøntsager. Fedt med en ny favorit i huset 🙂