Pasta arrabiata

image_pdfimage_print

En simpel pastaret uden kød, men med masser af smag. Den er kendetegnet ved at indeholde chili, men af hensyn til børnene – drysses chili på ved servering. Den er ikke særlig dyr i ingredienser og fyldt med grøntsager. Sovsen med grøntsagerne bliver blendet, så de mindste kan også være med.

Pasta arrabiata

En simpel pastaret fyldt med grøntsager og smag
5 fra 2 stemmer
Udskriv Pin Anmeld
Ret: Hovedret
Køkken: Italiensk
Keyword: pasta, tomat
Forb. tid: 10 minutter
Simretid: 30 minutter
Samlet tid: 40 minutter
Antal: 4 personer

Ingredienser

  • 1 stk løg hakket fint
  • 2 stængler bladselleri hk fint
  • 4 fed hvidløg hele uden skræl
  • 3 spsk olie
  • 2 ds hakket tomat uden tilsatte krydderier
  • 500 g pasta Penne, skruer, spaghetti eller lign
  • 1 pose Revet parmesan eller hel friskrevet
  • Evt frisk basilikum til servering
  • Evt 1 tsk mørk balsamico kan sagtens undlades, hvis du ikke har det stående
  • Chiliflager til servering
  • Salt og peber

Sådan gør du

  • I en middelvarme pande med olie steges bladselleri, løg og hvidløg i ca 10 min.
  • Sær imens vand over til pasta og kog efter anvisningen
  • I en minihakker blendes grøntsagerne fra panden med dåse tomaterne
  • Hæld tilbage på panden og lad simre i ca. 20-30 min.
  • Smag til med salt, peber og evt balsamico
  • Vend den kogte pasta i sovsen
  • Server med chiliflager og parmesan (evt basilikum)

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Vurdering af opskrift




*