Wok med karry, kål og kylling

En super nem og lækker hverdagsret – som blot tager 20 minutter. Mine drenge spiste overraskende meget af den.

Du kan bruge alverdens grøntsager, så tøm grøntsagsskuffen eller brug en pose frossen grønt.

Du kan også bytte den almindelige gule karry ud med en rød eller grøn curry paste. Men ovs at de er mere stærke.


Wokret med karry, kål og kylling

Nem smagfuld hverdagsmad på 20 minutter

  • 400 g kyllingebryst eller inderfilet (skåret i små tern )
  • 1 spsk smør/olie til stegning
  • 3 tsk karry
  • 2 stk gulerødder (skrællet og skåret i mindre stykker )
  • 2 fed hvidløg (hakket fint )
  • 1/2 stk spidskål (skåret i mindre stykker )
  • 1 håndfuld friske bønnespire
  • 400 ml kokosmælk
  • 1 tsk sukker
  • Salt og peber
  • Evt ris eller nudler til servering
  1. Sæt vand over og kog ris/nudler

  2. Find en wok/gryde og steg kyllingen i fedtstoffet et par minutter

  3. Tilsæt karry og svits ydeligere et par minuttter

  4. Kom kål, hvidløg og gulerødder deri og steg igen nogle minutter

  5. Tilsæt kokosmælk

  6. Smag til med salt, peber og 1 tsk sukker

  7. Server med ris eller nudler til

Hovedret
kål, Karry, kokos, kokosmælk, kylling, wok