Grøn “Hulk” pasta

image_pdfimage_print

Det her er en super nem, billig og kødfri ret. Der er godt med grøntsager i, mild i smagen og mine drenge spiste flere portioner.

Grøn “hulk” pasta

Skøn mild pastaret med masser af grønt
5 fra 3 stemmer
Udskriv Pin Anmeld
Ret: Hovedret
Keyword: børnevenlig, fløde, parmesan, pasta, spinat
Samlet tid: 20 minutter
Antal: 4 personer

Ingredienser

  • 2 spsk olivenolie
  • 1 stk løg hk fint
  • 2 fed hvidløg hk fint
  • 75 g frisk spinat skyllet
  • 1 stk squash skåret i små tern
  • 1/4 liter piskefløde kan erstattes af madlavningsfløde
  • 1 dl revet parmesan
  • 500 g fusilli pasta (lange skruede pasta) kan erstattes af spaghetti, skruer eller anden pasta
  • salt og peber
  • evt frisk basilikum til servering

Sådan gør du

  • Kog pastaen i letsaltet vand og følg anvisningen på pakken
  • I en pande med olie steges løg og squash i ca 5 min til de er bløde
  • Tilsæt nu hvidløg og spinat, rør rundt indtil spinaten falder sammen
  • Tilsæt fløden og blend til en glat grøn sovs i en blender (eller minihakker). Hæld tilbage i panden
  • Drys parmesan i og smag til med salt og peber
  • Vend den kogte spaghetti deri og server

2 Comments

  1. Charlotte

    5 stars
    Virkelig lækkert!

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Vurdering af opskrift




*