Wok med oksekød og hoisin
En super enkel og nem wokret med diverse grøntsager, oksekød og hoisin. Hoisin er en mørk tyk asiatisk sovs, som kan fåes i alle større supermarkeder.
Oksekød kan nemt byttes ud med kylling eller svinekød. Eller en helt kødfri version.
Wokret med oksekød og hoisin
Skøn wokret som kan laves på 30 min
- 1 spsk Olie/smør til stegning
- 1 spsk sesamolie
- 350 g Oksekød (eks tykstegsbøffer/entrecote) (skåret i tynde strimler )
- 3 stk Gulerødder (skrællet og skåret i tynde strimler )
- 2 stk rødløg (skrællet og skåret i tynde både )
- 3 fed hvidløg (pillet og hakket groft )
- 50 g cashewnødder (evt ristet af på en tør pande )
- 1,5 dl hoisin sovs ((kan købes i større supermarkeder og står sammen med soya))
- 0,5 dl soya
- 400 g spaghetti
- Salt og peber
- 1 hoved broccoli (skåret i små buketter )
-
Kog spaghettien efter anvisningen og hæld vandet fra
-
I en wok/høj pande steges kødet kort i olie/smør og tages af
-
Kom sesamolie på panden og steg hvidløg,rødløg, gulerødder og broccoli i ca 7-10 min ved middelvarme.
-
Kom kød, soya og hoisin i panden og varm 1 minuts tid
-
Vend spaghettien deri og smag til med salt og peber
-
Drys med cashewnødder og server