1

Kokosris med stegte tigerrejer og grønt

En super lækker ret med de mest cremede kokosris. Serveret med tigerrejer og lynstegte grøntsager. Du kan bruge lige de grøntsager du kan lide og få tømt grøntsagsskuffen.


Kokosris med tigerrejer og grønt

En skøn ret med super cremede ris

  • 4 dl ris (jasmin eller basmati)
  • 400 ml kokosmælk
  • 5 dl vand
  • 1 terning grønsagsbouillon
  • 1 tsk salt
  • 300 g tigerrejer (jeg bruger rå optøede frosne )
  • 1 stk rødløg (skåret i strimler )
  • 2 fed hvidløg (hk fint )
  • 150 g Slikærter (evt halveret )
  • 2 spsk olie
  1. I en gryde koges vand med salt op. Så tilsættes ris, bouillon og kokosmælk. Skru ned for varmen og lad simre under låg i ca 10-12 min. Til det er cremet.

  2. Fjern evt tarm og skal fra rejerne

  3. I en pande/wok kommes olien i. Steg nu hvidløg og rejerne i få minutter. Tilføj nu grøntsagerne og steg yderligere 2 min.

  4. Server kokosrisen med de stegte rejer og grønt

Hovedret
grøntsager, kokos, kokosmælk, rejer, ris, Tigerrejer