Bulgursalat med feta og rucola

Bulgursalat med feta og rucola

En super lækker salat, som er simpel og lavet med få ingredienser. Du kan spises den som en mættende salat eller med eks. tigerrejer på spyd eller et kyllingebryst.

Du behøver ingen dressing, da de bagte tomater og feta bidrager med cremethed. En dejlig nem salat, som mætter godt og kan spises som måltidssalat eller som tilbehør.


Bulgursalat med bagte tomater, feta og rucola

En smagfuld salat, som kan spises som måltidssalat eller som tilbehør

  • 1,75 dl bulgur (skyllet grundigt med koldt vand )
  • 2,75 dl vand
  • 1/2 tsk salt
  • 300 g cherrytomater
  • 1 fed hvidløg (skåret i skiver )
  • 1-2 spsk olie
  • evt frisk rosmarin/timian/oregano
  • 100 g feta i tern
  • 50 g rucola (skyllet )
  1. Tænd ovnen på 200 grader varmluft

  2. Skyl tomaterne og kom dem i et ildfast fad. Fordel olie, krydderurter og hvidløgsfeddet deri.

  3. Bages i ca. 35 min.

  4. Hæld vand og salt i en gryde, når det koger tilsætter bulguren og lad den simre under låg ved svag varme i ca. 10-15 min.

  5. Lad bulguren køle af. Fordel på et fad, vend med rucola og feta.

  6. Fordel de bagte tomater på og server.

Salat
bagte tomater, bulgur, feta, grill, knækkede hvedekerner, rucola, sommer