Bulgursalat med feta og rucola

Bulgursalat med feta og rucola

image_pdfimage_print

En super lækker salat, som er simpel og lavet med få ingredienser. Du kan spises den som en mættende salat eller med eks. tigerrejer på spyd eller et kyllingebryst.

Du behøver ingen dressing, da de bagte tomater og feta bidrager med cremethed. En dejlig nem salat, som mætter godt og kan spises som måltidssalat eller som tilbehør.

Bulgursalat med bagte tomater, feta og rucola

En smagfuld salat, som kan spises som måltidssalat eller som tilbehør
No ratings yet
Udskriv Pin Anmeld
Ret: Salat
Keyword: bagte tomater, bulgur, feta, grill, knækkede hvedekerner, rucola, sommer
Forb. tid: 5 minutter
Tilb. tid: 35 minutter
Samlet tid: 40 minutter
Antal: 4 personer

Ingredienser

  • 1,75 dl bulgur skyllet grundigt med koldt vand
  • 2,75 dl vand
  • 1/2 tsk salt
  • 300 g cherrytomater
  • 1 fed hvidløg skåret i skiver
  • 1-2 spsk olie
  • evt frisk rosmarin/timian/oregano
  • 100 g feta i tern
  • 50 g rucola skyllet

Sådan gør du

  • Tænd ovnen på 200 grader varmluft
  • Skyl tomaterne og kom dem i et ildfast fad. Fordel olie, krydderurter og hvidløgsfeddet deri.
  • Bages i ca. 35 min.
  • Hæld vand og salt i en gryde, når det koger tilsætter bulguren og lad den simre under låg ved svag varme i ca. 10-15 min.
  • Lad bulguren køle af. Fordel på et fad, vend med rucola og feta.
  • Fordel de bagte tomater på og server.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Vurdering af opskrift




*