Parmasvøbt torsk med spaghetti, tomat og ricotta

image_pdfimage_print

Okay den her ret er super nem at lave, men smager virkelig lækkert!

Især den parmasvøbte torsk var nyt herhjemme og mine børn var helt pjattede med det. En skøn kombi af mør fisk, parmaskinke og en frisk spaghetti med strejf af hvidvin. Du kan godt undlade hvidvinen og bruge 1 dl fiskebouillon i stedet for.

Parmasvøbt torsk med spaghetti, tomat og ricotta

En let og lækker spaghettiret med torsk, perfekt forårs/sommermad
No ratings yet
Udskriv Pin Rate
Ret: Hovedret
Keyword: hvidvin, parmaskinke, ricotta, spaghetti, tomat, Torsk
Samlet tid: 30 minutter
Antal: 4 personer

Ingredienser

  • 400 g torskefilet
  • 4 skiver parmaskinke
  • Salt og peber
  • 2 Spsk smør
  • 3 fed Hvidløg hakket fint
  • 1 Dl hvidvin Kan erstattes af fiskebouillon
  • 20 Stk Små cocktailtomater
  • 100 g Ricotta kan erstattes af mascarpone eller Philadelphia naturel
  • 50 G friskrevet parmesan + en smule mere til servering
  • Evt 2 Spsk Pinjekerner ristet brune på en tør pande
  • 1 Håndfuld Frisk basilkum

Sådan gør du

  • Tænd ovnen på 190 grader varmluft
  • Skær torsken ud i 4 lige store stykker, krydr med salt og peber – svøb rundt i 1 skive parmaskinke pr stykke. Placer i et ildfast fad
  • Sæt letsaltet vand over til spaghetti og kog efter anvisningen
  • Kom fisken i ovnen i 10-12 min
  • I en pande smeltes smørret og svits tomat og hvidløg heri i 30 sek
  • Tilsæt vin og lad simre et par minutter
  • Kom ricottaen og parmesan deri og vend den kogte spaghetti rundt i (tilføj evt et par spsk kogevand)
  • Kom spaghettien i en skål, anret torsken ovenpå og drys med pinjekerner, parmesan og frisk basilikum

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering




*