Spaghetti med rød pesto og kyllingeboller

image_pdfimage_print

En virkelig simpel og nem ret. Mine drenge er ikke så vilde med pesto, så de fik bare ketchup , kødboller og parmesan.

Du kan sagtens bruge flere eller andre grøntsager. Er du mest til grøn pesto, så kan du bruge det.

Spaghetti med rød pesto og kyllingeboller

En dejlig nem pastaret med smagfulde, men milde kødboller.
No ratings yet
Udskriv Pin Anmeld
Ret: Hovedret
Køkken: Italiensk
Keyword: kødboller, kylling, pasta, spaghetti
Samlet tid: 30 minutter
Antal: 4 Personer

Ingredienser

  • 1 Glas Rød pesto
  • 400 g Spaghetti
  • 400 G Hk kyllingefars
  • 3 Skiver Bacon
  • 1 Håndfuld Frisk persille , hk fint
  • 2 Fed Hvidløg , hk fint
  • 1/2 Tsk Peber
  • 1 Tsk Salt
  • Smør/olie til stegning
  • 1 Stk Æg
  • 1 Stk Rød peberfrugt, skåret i tern
  • 1 Stk Rødløg , skåret i tynde både
  • Evt Frisk basilkum og parmesan

Sådan gør du

  • Kog spaghettien i letsaltet vand – følg anvisning på pakken
  • I en minihakker blendes bacon og æg sammen
  • I en skål blandes kyllingefars, bacon/ægge blandingen, salt, peber, persille og hvdiløg
  • Kom fedtstof på en pande ved middelvarme. Form små runde kødboller (jeg brugte en teske) og steg på alle sider til de er gennemstegte.
    Tag fra på en tallerken
  • I samme pande steges løg og peberfrugt i ca 5 min
  • Vend spaghettien med rød pesto, grøntsager og kyllingebollerne. Server evt med frisk basilkum og parmesan

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Vurdering af opskrift




*