Kalkunsteg med pikantost og bacon

Det er godt nok flere år siden at jeg har lavet sådan en steg her sidst, men det er jo totalt dumt.

Det er både nemt og virkelig lækkert. Vi fik en råkostsalat med appelsin/grape til samt ovnstegte kartofler med dip.

Evt rester er lækre på en rugbrød til frokost.


Kalkunsteg med pikantost og bacon

En super lækker og mør steg

  • Kalkunsteg på ca 800-900 g
  • 150 g pikant flødeost
  • 1 pk bacon i skiver
  1. Tænd ovnen på 190 grader varmluft
  2. Skær evt scener af kalkunen
  3. Skær en “lomme” i den ene side og fyld pikantosten derind
  4. Kom evt lidt kødnåle i for at lukke lommen og vikl derefter baconen om
  5. Placer i et ildfast fad
  6. Steges i ovnen ca 50 min (kernetemperatur på 75 grader)
  7. Lad den hvile 10 – 15 min inden den skæres ud
Hovedret
kalkun, steg